У центрі Мелітополя невідомі облити червоною фарбою пам’ятник Леніну, котрий так старанно, з любов'ю відновили окупанти

Пам’ятник московсько-більшовицькому вождю у тимчасово захопленому російськими військами Мелітополі облили червоною фарбою.

Про це в телеграмі повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Окупанти що є сил намагаються занурити місто у радянські часи: повертають вулицям колишні назви та розставляють пам'ятники тоталітарного режиму.

Але навіть після 10-и місяців окупації жителі Мелітополя показують рашистам: їхній "рускій мір" ніколи не приживеться на українській землі.

Незламні мелітопольці обливають пам’ятники російських ідолів фарбою прямо перед очима окупантів.

Сьогодні "почервонів" пам’ятник Леніну. Він знаходиться в кроковій доступності від відділку "поліції", де окупанти влаштували одну з катівень цивільних полонених.

Тиждень тому "побілів" пам’ятник сталінському кату Судоплатову, розташований в центрі міста біля обласного управління "поліції".

До цього покрився нафталіном бюст КДБісту Бояринову, встановлений у центральному парку.

Тож доки окупанти йдуть у минуле, наші відважні жителі показують їм шлях за російським кораблем і сміливо наближують українське майбутнє", - розповів він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...