У цій місцевості - звична справа: Чоловіка, який справляв природні потреби на колії, розчавила корова

В Індії чоловіка, який справляв природні потреби на залізничних коліях, вбила корова, яка відлетіла на нього від удару потяга. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Інцидент стався у районі міста Алвар у штаті Раджастан. Загиблим виявився 82-річний місцевий житель Шівдаял Шарма. Раніше він працював електриком на цій залізниці. Корова пішла з пасовища і випадково опинилась по дорозі поїзда, від удару тварина пролетіла близько 30 метрів. Чоловік помер на місці трагедії.

Смерть чоловіка викликала обурення серед тих, хто закликає до посилення безпеки на залізничних лініях по всій Індії. Нещасні випадки з худобою є звичайним явищем на ділянці Мумбаї-Гуджарат.

Все настільки погано, що вздовж 622-кілометрової ділянки залізничної колії почали зводити металеві огорожі, щоб тварини не могли блукати по коліях. За даними місцевих ЗМІ, потяг збив тварину лише через кілька днів після того, як його було вперше запущено на залізниці.

Мобілізація в Україні по-новому: Експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призвуть

вівторок, 7 травень 2024, 16:26

В Україні можуть мобілізувати кожного 10-го чоловіка відповідного віку. Таке припущення в коментарі для ТСН висловив колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України. "Є оціночні судження, що в Україні мо...

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...