"В этих камерах закрывали минимум на 2 дня. Там люди спали, ели, ходили в туалет и умирали": Українки, які "прославилися" голою фотосесією в Дубаї, розповіли про жахи місцевої тюрми (відео)

Одна з учасниць скандальної фотосесії на балконі хмарочосу в Дубаї, яка повернулася в Україну після затримання в ОАЕ, розповіла, як насправді організовували "відпочинок" для дівчат і як затриманих утримували у в'язниці. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Дівчина заявила, що вони не ескортниці і за зйомки гроші не отримували, а поїхали в Дубай на відпочинок добровільно. "Дівчаткам самим "по приколу" їздити безкоштовно, збирати собі портфоліо, тим більше, у хорошій і дружній компанії. А я так взагалі - вперше у своєму житті зробила одну фотографію і не була голяка, а тільки в білизні", - розповіла виданню одна з дівчат.

За словами дівчини, після утримання у в'язниці українки почуваються жахливо, а деяким тепер потрібна невідкладна медична допомога. "Мені 20 років, я не "ню-модель", вперше і востаннє так фотографувалася (поки точно не хочу повторювати). Найбільше негативно здивувало їхнє ставлення: за 8 днів нікому не дозволили зателефонувати батькам і сповістити, що ми хоча б просто живі. 10 дівчаток відлетіли ще 3 квітня, 14 залишилося, і з них - 12 пішло на зустріч Ахмеду - "доброму поліцейському". Ніколи не забуду, як нас обдурили, як ми довірилися людям. Нас просто заманили до пастки і все... Сказали, що тільки поговорять з нами, ми після планували подивитися місто, а потім нас просто замкнули і навіть не дозволили зателефонувати консулу. Добре, що він сам приїхав через 3 дні. Поки він не приїхав - їхнє ставлення було до нас - як до вбивць", - розповіла українка.

Дівчина розповіла, що ті самі скандальні фото на балконі робили 3 квітня, а правоохоронці до дівчат прийшли вже 4 квітня уночі. "10 дівчаток полетіли додому, а ми, дурепи, вирішили залишитися. Я сплю і подруга починає кричати, що наші фото "злили". Ми почали шукати квитки до Києва і нічого не знайшли, найближчі - на 5 квітня. Але ми не додумалися просто тікати у той же Стамбул. Нам повідомили, що нас чекає поліцейський. Ми спустилися і коп повідомив, що потрібно приїхати до відділку, щоб просто дати показання, і нас відпустять - ми повірили. Знову була можливість втекти і ніхто б нічого не дізнався. Ми приїхали в потрібний час і тут нас повели до автівки і повезли до в'язниці ... Але ми не панікували. Приїхали, давали свідчення з посмішкою. І тут у нас починають забирати телефони: ніхто рідним не зміг повідомити, що трапилося, і так протягом 8 днів. Нас повели і ми побачили багато ув'язнених", - розповіла вона.

Як зазначила українка, від цього моменту дівчата злякалися і в них почалася істерика. "У нас відібрали абсолютно все, завели спочатку в кімнатку, де один матрац і нас 12 дівчаток. Не годували цілий день, а вночі принесли несмачний рис з жахливою підливою. Потім посадили до камери, куди садять людей, що бунтують. У цих камерах (як нам розповіли) закривали мінімум на 2 дні. Там люди спали, їли, ходили до туалету і вмирали. ...Нам дуже пощастило, що затримана поділилася з нами одягом, а інші передали через 2 дні "жіночі штуки", навіть туалетного паперу не було. Далі дизентерія, ми по два дні спали на матрацах. Нас погрожували вбити ув'язнені з інших камер і ми молилися Богу, щоб нас не перевели в основну камеру, бо там бійки кожен день і всі поліцейські це бачили", - розповіла дівчина.

За ці дні дівчата пережили сильний стрес: "На нас постійно кричали, хтось говорив, що ми через 2 дні вийдемо, хтось - що через місяць, нас лякали. Це просто був 30-хвилинний фотосет і не більше. Віталій досі в тюрмі і інший організатор. Були і росіянки, але вони швидко "змилися", не дурепи. Те, що нас називають повіями і ескортницями, їхня справа. Звільнили нас теж не дуже приємно, бо телефони віддали перепрошитими і везли через зону депортації. Але були жінки поліцейські - в останні дні цілком добродушними здавалися. Родичі тільки підтримують, і раді, що ми повернулися. Не засуджують. А до Дубая більше ніколи. Стільки темних боків дізналися про тих людей від ув'язнених, що аж противно перебувати там", - резюмувала дівчина.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...