В Угорщині під час ралі автомобіль влетів у глядачів (відео)

У неділю, 24 березня, в Угорщині ралійний автомобіль врізався в групу глядачів, в результаті чого четверо людей загинули і ще кілька отримали поранення, повідомила угорська поліція.

Аварія сталася під час перегонів між населеними пунктами Лабатлан і Байот біля річки Дунай на північному заході Угорщини.

На відео в соціальних мережах видно, як автомобіль втратив зчеплення з асфальтованою дорогою, а потім в'їхав у глядачів, які зібралися подивитися на перегони.

За даними Національної служби швидкої допомоги Угорщини, на місце події направили вісім карет швидкої і чотири гелікоптери.

Двоє людей, в тому числі одна дитина, отримали серйозні травми. Шістьох інших, серед них і дитину, госпіталізували з легшими травмами.

Ралі-клуб Arrabona, організатор гонки, опублікував коротку заяву на своїй сторінці в соцмережах, в якій йшлося, що змагання перервано через аварію на етапі гонки Лабатлан-Байна.

Одні проблеми! Доглядальниця для собак назвала чотири "найкошмарніші" породи

четвер, 9 травень 2024, 7:56

Жінка, яка вигулює собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit. "Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стал...

"Перемогою пишатися не можна було. Це можна було робити тільки на міжнародній арені": Історик пояснив, чому Сталін "скасував" 9 травня в СРСР

четвер, 9 травень 2024, 7:15

Вождь СРСР Йосип Сталін 1947 року скасував свято 9 травня через те, що вважав непотрібним і невигідним пишатися Днем Перемоги. Про це розповів історик, віце-президент російської Асоціації істориків Другої світової війни Костянтин Залеський в інтерв'ю в...