В Україні 27 липня оголосили штормове попередження

Більшість областей України сьогодні накриють дощі та грози. У зв'язку зі шквалами та негодою оголосили перший рівень небезпечності.

27 липня буде хмарно, повідомив Український гідрометеорологічний центр. В усіх регіонах, окрім південного сходу, пройдуть дощі з грозами, місцями шквали сягнуть 15-20 м/с.

В Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Чернігівській і в більшості західних областей вночі фіксували зливи.

Температура вдень становитиме у східних та південно-східних областях +31...36°С. На решті території – +21...26°С.

У Києві та області сьогодні також буде хмарно. Вночі та вранці був значний дощ. Удень очікуються помірні опади з грозою. Вітер подме північно-західний, 7-12 м/с. Подекуди шквали сягнуть 15-20 м/с.

Температура на Київщині становитиме вдень +20...25°С. У столиці очікуєтсья +20...22°С.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Є загиблі та поранені: у Словаччині сталася аварія автобуса та поїзда з українцями (відео)

четвер, 27 червень 2024, 23:55

За словами журналіста Віталія Глаголи, кілька постраждалих перебувають у важкому стані. Серед постраждалих водій автобуса і водій поїзда, пасажири поїзда не постраждали. . Близько шостої вечора 27 червня поїзд Будапешт-Прага, в якому перебували громад...