В Україні буде спека, але похолодання близько: Синоптик озвучила детальний прогноз

У п'ятницю, 6 березня, в Україні збережеться тепла, по-справжньому весняна погода. Протягом дня очікується до 16 градусів тепла. А ось вже 7-8 березня українців чекають дощі та різке похолодання. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко в Facebook, передають Патріоти України.

За її інформацією, холодніше буде на заході країни, де очікується від 6 до 12 градусів тепла. При цьому опадів в країні в п'ятницю практично не очікується, так як буде переважати антициклональний характер погоди.

У Києві 6 березня вранці можливий невеликий дощ, температура повітря вдень коливатиметься від 11 до 13 градусів тепла. 8 березня в Києві відчутно похолодає і підуть дощі. 7 березня синоптик прогнозує дощі в західних і північних областях України. 8 березня похолодає в північній частині України, де температура знизиться на 3-6 градусів. На решті території країни в неділю буде чудова тепла погода.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...