В Україні буде спекотніше, ніж у пеклі: Синоптики дали прогноз по регіонах до кінця тижня

В Україні з 10 по 14 червня буде дуже жарко. Про це свідчить прогноз синоптиків, передають Патріоти України.

"З сьогоднішнього дня в Україні стане спекотніше, ніж у пеклі. В країну прийшов європейський циклон. Сьогодні температура підніметься до +35 градусів і в найближчі дні протримається на рівні від +28 до + 34.градусов. Попередньо, спека спаде не раніше 14 червня . З курток та в полум'я! Не замерзнемо, так згоримо", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у четвер, 11 червня, в Україні денна температура коливатиметься від +24 градусів на заході до +34 градусів на сході. Вночі температура повітря складе від +13 градусів на заході до +20 у Криму. При цьому в західних областях можливі дощі та грози.

У п'ятницю, 12 червня, денна температура також буде коливатися від +24 градусів на заході до +34 градусів на сході, а нічна - від +13 на заході до +20 у Криму. Дощі та грози можливі в західних областях, а також на півдні країни.

У суботу, 13 червня, дощі і грози поширяться на всю територію України. Денна температура складе +25..+32 градуси, а нічна - від +13 до +19 градусів.

У неділю, 14 червня, також по всій території України дощі, грози. Температура повітря трохи знизиться і вдень складе від +25 до +30 градусів, а вночі - від +13 до +19 градусів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...