​В Україні будуть бушувати грози, але є приємний "сюрприз": Діденко заінтригувала прогнозом

На Україну насувається антициклон, який принесе грози з дощами, але в країні потеплішає. Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

У четвер, 28 травня, будуть дощі з грозами на всій території країни. Опади або невеликі дощі прогнозую лише вдень у східній частині України, Приазов'ї та Криму.

Незважаючи на опади в Україні трохи потеплішає. Температура повітря вдень передбачається +15...+20 градусів, на Сході до +20...+25 градусів. Однак буде сильний вітер.

У Києві в четвер також дощі, очікується сильний вітер, можливі грози. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, вдень +16...+18 градусів.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...