В Україні дозволили проведення планових операцій: У МОЗ назвали головну умову

Кабмін дозволив в Україні проводити планові операції, які на час карантину були заборонені. Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передають Патріоти України.

"Сьогодні під час урядової наради мною було ініційовано проведення позачергового засідання уряду. Як ви знаєте, на час карантину були заборонені планові операції. В тому числі госпіталізації. Вже відразу після опублікування, думаю вже завтра, у нас в країні буде дозволено проведення планових операцій, планових госпіталізацій виключно за життєвими показниками. тобто, якщо проведення цих операції необхідно людині, для зниження ризику життя і здоров'ю людини", - повідомив Степанов. Він додав, що госпіталізація буде здійснюватися тільки після тестування методом ПЛР.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...