В Україні дозволили складати практичний іспит на водіння необмежену кількість разів

Міністерство внутрішніх справ (МВС) дозволило необмежену кількість разів складати практичний іспит для отримання водійських прав. Про це повідомляє МВС у соцмережі, передають Патріоти України.

"МВС скасувало обмеження щодо кількості спроб складання практичних іспитів для отримання водійського посвідчення", - йдеться у повідомленні. Зокрема, практичний іспит можна складати необмежену кількість разів від 1 серпня.

Як пояснили в МВС, упродовж року після завершення навчання в автошколі та отримання свідоцтва про теоретичну підготовку кандидати мають:

  • необмежену кількість спроб для складання теоретичного іспиту;
  • необмежену кількість спроб упродовж двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки для складання практичного іспиту.

"Інтервал між складанням теоретичного або практичного іспитів (у разі неуспішного складання) становить не менше ніж 10 календарних днів", - наголосили в МВС.

При цьому, результат успішно складеного теоретичного іспиту буде дійсним упродовж одного року, а практичного, – два роки.

"Також оновлено екзаменаційний лист практичного іспиту, у якому чітко визначено типові помилки та критерії для оцінювання здібностей кандидата на право отримання водійського посвідчення", - йдеться у повідомленні.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...