В Україні готують нові покарання для ухилянтів: Малюська розкрив плани Кабміну

В Україні уряд має намір стимулювати чоловіків іти до Сил оборони через запровадження нових покарань за ухилення від мобілізації. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Чиновник каже - окрім обмеження прав на керування транспортними засобами - для військовозобов'язаних можуть запровадити обмеження на надання адміністративних послуг. За словами Малюськи, урядовці робитимуть так, щоб ті українці, які захищають Україну, не перебували в гіршому становищі, ніж ті, хто чинити так не хоче.

"Ми вже давно готуємо ТЦК і взагалі ЗСУ, щоб вони могли впоратися з потоком людей. Зокрема, прем'єр-міністр давав доручення Міноборони організувати роботу ТЦК 24/7. У мене сумнівів у тому, що робота буде забезпечена належним чином, немає", - розповів він.

Очільник Мін'юсту також переконаний, що уряд забезпечить стимулювання йти служити тих, хто сумнівається в необхідності виконання своїх обов'язків. За його словами, ухильники від мобілізації в майбутньому не зможуть отримати деякі адміністративні послуги від держави. "Зараз різні міністерства напрацьовують зміни до постанови Кабміну, які встановлять передумовою отримання окремих адмінпослуг надання військово-облікового документа", - підсумував він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...