В Україні ліквідували окупанта з Ростова, який жорстоко вбив власну дружину - через це отримав прізвисько "Синя борода"

Українські військові ліквідували російського окупанта з Ростова Владислава Бірюкова, засудженого до 16 років ув'язнення за жорстоке вбивство дружини. Вирок колишньому адвокату, який отримав за вчинений злочин прізвисько "Синя Борода", оголосили 2020-го року, передають Патріоти України.

Та вже за три роки потому близькі вбитої росіянки виявили могилу колишнього зятя на одному з російських цвинтарів. Про це повідомив OSINT-розслідувач Іраклі Комахідзе.

"Колишній мент і адвокат з Ростова, який вбив свою дружину, здох на "еСвеО". Бірюков був засуджений до 16 років ув'язнення за вбивство дружини Ганни. Через жорстокість злочину отримав прізвисько "Синя борода", – написав розслідувач.

Комахідзе також показав публікацію росЗМІ, де зазначено, що могилу окупанта-вбивці дружини виявили на одному з цвинтарів родичі вбитої.

"На могилі встановлено хрест із фотографією, а поряд – табличка з написом: "Бірюков Владислав Валеріанович", з датами народження та смерті", – повідомило одне з місцевих видань.

Вбивство дружини Бірюков скоїв кілька років тому. Те, що зробив колишній правоохоронець та адвокат, цілком могло обернутися для нього довічним ув'язненням.

"Колишній мент і адвокат Владислав Бірюков кілька років тому привіз дружину в гараж і 18 разів ударив її молотком по голові та спині. Після він вставив кляп у рот потерпілій, через що вона задихнулася. Далі разом із другом привіз тіло в ліс та обпалив газовим пальником м'які тканини на тілі. На момент скоєння злочину Бірюков був чинним адвокатом", – зазначив Комахідзе.

Що стало причиною подібної жорстокої розправи, росЗМІ не повідомляли. Так само загадкою лишається, коли і хто саме витягнув Бірюкова з в'язниці, а також коли його нарешті "денацифікували" українські воїни.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...