В Україні мають намір побудувати окреме містечко для вдів, сиріт, інвалідів і старих

В Україні мають намір побудувати містечко для вдів, сиріт, інвалідів і старих людей, в якому всі ці категорії громадян проживатимуть компактно. За такий проект готовий взятися американський забудовник Wasatch Group. Він переконаний, що в такому містечку люди, які належать до вразливих категорій, почуватимуться краще. Про це повідомила прес-служба президента України, передають Патріоти України.

У повідомленні, зокрема, йдеться, що на український будівельний ринок має намір зайти американський забудовник Wasatch Group.

Власник американської будівельної компанії Делл Лой Хансен вже зустрівся з президентом України та обговорив з ним ідеї, з якими він має намір іти на український ринок. Зокрема, компанія має намір зводити в нашій країні реабілітаційні центри для ветеранів війни. Звісно, що український президент пообіцяв режим якнайбільшого сприяння для американської компанії в такому будівництві.

Окрім того, компанія із США також хотіла би збудувати в Україні житловий комплекс, а також спорудити 600 модульних будиночків, які будуть відразу умебльовані та готові для проживання.

Що стосується житлового комплексу, то це буде так зване Містечко Хансена, в якому компактно проживатимуть соціально незахищені громадяни. Зокрема, там знайдуть собі притулок вдови, сироти, інваліди, ветерани війни і просто старі люди.

Хансен планує поєднати місця проживання таких людей з необхідною інфраструктурою, яка їм може знадобитися. Там, фактично на місці проживання, вони зможуть отримати необхідну медичну допомогу, допомогу психолога, а також пройти фізіотерапевтичні процедури та арт-терапію. Щоправда, в якому місті або хоча б регіоні американці мають намір розгорнути таке будівництво, наразі не повідомляють. Ймовірно, що із цим ще не визначилися.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...