В Україні можуть серйозно подешевшати авіаперельоти: Що відбувається

В Україні можуть знизити ціни на внутрішні авіаперевезення. Цьому може посприяти скасування податку на додану вартість (ПДВ) на внутрішні перевезення, передають Патріоти України.

Цей крок зробить вартість авіаперельотів порівнянною із залізничними перевезеннями певних категорій. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій на онлайн-зустрічі з бізнесом, організованою Європейською Бізнес Асоціацією.

"Скасування податку на додану вартість на внутрішні авіаперевезення буде хорошим імпульсом для того, щоб у нас авіація розвивалася, а вартість квитків була порівнянною із залізничними перевезеннями певних категорій. І, звичайно, це буде крок вперед для того, щоб наші регіональні аеропорти розвивалися", – сказав Криклій.

Нагадаємо, Державіаслужба видала сертифікат експлуатанта новому українському лоукосту Bees Airline 12 березня, який дає право на польоти. Авіалайнери мають максимально можливу кількість місць – 189. У такому ж компонуванні літаки цього типу використовує найбільший лоукост Європи Ryanair.

У травні 2021-го Bees Airline планує отримати ще два повітряних судна і розширити флот до чотирьох авіалайнерів. Стратегія українського лоукосту передбачає роботу на чартерних рейсах на замовлення туроператорів і виконання регулярних рейсів.

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...