В Україні можуть вдарити морози: Синоптик зробила важливе попередження

У середу, 8 квітня, в Україні вночі в деяких областях прогнозуються низькі температури, місцями навіть нижче нуля. Про це в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, вдень погода в Україні 8 квітня буде теплою і сонячною в усіх областях. "8-го квітня стовпчики термометрів піднімуться до +15+22 градусів, найтеплішим очікується Захід, трохи свіжіше буде в Криму та Приазов`ї, +10+14 градусів. Але ось ніч ще буде холодною, лише +1+6 градусів, подекуди можливо й до 0-2 градусів морозу", - пише Діденко.

У Києві в середу також буде тепло, проте також очікується досить сильний вітер. 9 квітня буде, за прогнозом синоптиків, також тепло, а 10 числа в Україну нарешті прийдуть дощі і невелике похолодання.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...