В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України.

Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікується переважно сонячна погода без опадів. Так, у суботу, 27 квітня, в Україні буде сухо та сонячно, подекуди мінлива хмарність. Температура повітря вночі в середньому становитиме +6…+8 градусів, тоді як у день стовпчики термометрів показуватимуть +16…+19 на заході, в східних областях трохи тепліше – +19…+24.

У неділю, 28 квітня, очікується невеликий дощ у деяких східних та південних областях, а саме на Херсонщині, Луганщині, Донеччині, в Запоріжжі та Криму. В решті областей очікується суха та сонячна погода. Уночі температура повітря становитиме в середньому +6…+8 градусів, трохи тепліше на сході – +10…+13. Вдень на заході України температура підніметься до +16…+20 градусів, на сході та півдні – +19…+22 градусів.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...