В Україні оголосили штормове попередження: Де чекати удару стихії (карта)

Штормове попередження 2 листопада 2019 в Україні – де чекати

Перші місяці осені в Україні цьогоріч були дуже теплими і сонячними. Проте наприкінці жовтня - на початку листопада погода різко погіршилась, прийшло похолодання і дощі. У середу, 6 листопада, негода посилиться - в країні вируватиме шквальний вітер, передають Патріоти України.

Через ускладнення погодних умов синоптики оголосили штормове попередження – 1 рівень небезпеки, жовтий. Так, пориви вітру у середу на всій території України сягатимуть швидкості 15-20 метрів на секунду.

Окрім того, у Карпатському регіоні очікуються сильні зливи зі шквалами. Вони накриють Львівську, Закарпатську та Івано-Франківську області.

Проте загалом погода в Україні 6 листопада буде теплішою, аніж в попередні дні. На Правобережжі дощитиме, але стовпчики термометрів піднімуться до +13+20 градусів. У східних і південних областях буде сонячно – до +14+18 градусів.

Коли в Україну прийде зима?Перші провісники зими у вигляді сильних і холодних дощів, мокрого снігу прогнозують 7 і 8 листопада. Перший сніг випаде вже в середині листопада, але повноцінна зима розпочнеться тільки 15-17 грудня.

Українцям цьогоріч варто чекати дійсно контрастну зимову погоду: від потужних снігопадів і лютих морозів до потепління і дощів.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...