В Україні підвищаться ціни на проїзд у маршрутках: Перелік міст, де у вересні злетять тарифи

Жителям декількох міст України варто приготуватися до подорожчання проїзду в маршрутках. Ще в серпні чиновники анонсували зростання цін на квитки на 50%, і вже з вересня подорожчання відбудеться, передають Патріоти України.

В Одесі з 15 вересня проїзд в маршрутних автобусах, які курсують по місту, подорожчає до 10-11 гривень, в залежності від району. Про це місцевих жителів заздалегідь попередили. Зараз одесити платять за проїзд 7 грн, адже в останній раз ціни на проїзд в місті підвищувалися ще три роки тому.

У Бердянську Запорізької області вартість проїзду виросте з 6 грн до 8 грн. Точної дати підвищення жителям ще не озвучили, але станеться це найближчим часом. У Павлограді Дніпропетровської області вартість проїзду в залежності від дальності маршруту становитиме від 7 грн до 9 гривень. На сьогоднішній день за проїзд у маршрутці місцеві жителі платять 6 грн.

Подорожчає проїзд до кінця поточного року і в Сєвєродонецьку Луганської області. В даний час ціна проїзду становить 5 гривень. Перевозити пасажирів за таким тарифом перевізникам давно невигідно.

У Києві ціни на проїзд на початку літа вже підняли до 10 грн, проте не на всіх маршрутах. До лютого 2022 роки там, де квиток коштував 8 гривень, буде встановлена ціна - 12 гривень. Проїзд по 10 гривень подорожчає до 15 гривень.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...