В Україні почали закривати траси через сильні снігопади: Куди не можна їхати

Україну з 27 січня почало засипати мокрим снігом і частина доріг стали абсолютно не проїзними. Синоптики прогнозують сильні снігопади, хуртовини, налипання мокрого снігу та ожеледь 28 січня. Частину трас закрили для проїзду, передають Патріоти України.

За прогнозами синоптиків, найскладніша ситуація в Одеській і Миколаївській областях. Очікується до 40 см снігу та рятувальники оголосили найвищий рівень небезпеки – червоний. Також погіршення погодних умов очікують у Кіровоградській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях. Через сильні снігопади були введені тимчасові обмеження руху транспортних засобів в різних областях країни.

Київ

28 січня можливо обмеження в'їзду у столицю великогабаритного транспорту, оскільки на дорогах очікується сильний снігопад і ожеледь.

Миколаївська область

З 21.30 27 січня введено обмеження для вантажних, великовантажних транспортних засобів та пасажирських автобусів на дорозі Н-24 Благовіщенське-Миколаїв (через Вознесенськ), км 42+476 – км 110+140 км 113+678 – км 221+363.

На автодорозі М-13 Кропивницький-Платоново (траса на Кишинів) обмежено рух усіх видів транспорту.

Одеська область

Заборонено рух великовагових транспортних засобів та пасажирських автобусів на автомобільних дорогах загального користування державного значення.

М-15 Одеса — Рені (на р. Бухарест), км 11+920 — 308 км+000

М-16 Одеса — Кучурган (на р. Кишинів), км 0+000 — км 58+682, км 58+925 — км 59+123

Полтавська область

На трасі М-03 Київ-Харків в напрямку столиці обмежено рух для вантажівок

Також діють обмеження на таких трасах:

  • На автодорозі Н-24 Ульянівка — Миколаїв поблизу с. Олександрівка зупинено на узбіччі близько 130 великовантажних автомобілів — проїзд автотранспорту забезпечений;
  • залишається обмеження руху м. Одеса великогабаритного та великовагового транспорту. Паркування великогабаритної техніки визначене у спеціально визначених місцях на під'їздах до м. Одеса;
  • на автодорозі М-05 Київ — Одеса поблизу с. Ревова зупинено на узбіччі близько 150 великовантажних автомобілів.

Співробітники ДСНС просять водіїв утриматися від дальніх поїздок в найближчу добу. У Міносвіти порадили перевести учнів в самих складних областях на дистанційне навчання.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...