В Україні почалися "чистки" губернаторів: Що відбувається

Президент Володимир Зеленський звільнив голів 15 обласних державних адміністрацій. Про це на брифінгу заявив заступник глави Адміністрації Руслан Рябошапка, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні надійшла перша частина подань із Кабінету міністрів на звільнення керівників обласних державних адміністрацій", - сказав Рябошапка.

Ідеться про звільнення керівників Чернігівської, Хмельницької, Херсонської, Тернопільської, Сумської, Полтавської, Миколаївської, Львівської, Кіровоградської, Київської, Івано-Франківської, Запорізької, Закарпатської та Волинської ОДА. Також відсторонили виконувача обов'язків губернатора Одеської ОДА.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...