Шанс на порятунок? В Україні почалися випробування вітчизняних ліків проти COVID-19

В Україні почалися клінічні дослідження вітчизняних ліків, які зможуть істотно знижувати або повністю нейтралізувати загрозу смерті від ускладнень, які викликає коронавірусна інфекція. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента, посилаючись на попередні висновки українських вчених і виробників ліків, передають Патріоти України.

"Я вірю в українських вчених, і сьогодні по всій країні ми тримаємо за них кулаки", – заявив президент Володимир Зеленський. Крім цього, вивчається можливість комплексного використання українського препарату як для лікування коронавірусної хвороби, так і для профілактики захворювання.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...