В Україні почнуть штрафувати за "євробляхи": Хто потрапить першим під удар

В Україні вже 22 серпня набудуть чинності норми про штрафи за порушення термінів митного режиму власниками автомобілів на іноземній реєстрації. Відповідні покарання для власників "євроблях" повинні були набути чинності ще навесні, проте Верховна Рада підтримала відтермінування для введення штрафів, повідомляють Патріоти України.

Які штрафи введуть:

  • за водіння авто на єврономерах – 8500 грн;
  • повторне протягом року керування "євробляхою" – 17 000 грн і заборона на водіння протягом року;
  • якщо затримав розмитнення на термін до 1 доби – 170 грн;
  • від 1 до 10 діб – 340 грн;
  • від 10 до 20 діб – 8 500 грн;
  • від 20 до 30 діб – 85 000 грн;
  • від 30 діб – 170 000 грн.

Також з четверга припиняє діяти 25% знижка на розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, після чого акциз необхідно буде платити в повному обсязі.

22 серпня набудуть чинності норми про штрафи за порушення термінів митного режиму автомобілями на іноземній реєстрації

Митне оформлення здійснюється за умови добровільної сплати до державного бюджету 8500 гривень (500 неоподатковуваних мінімумів), якщо це авто перебуває на території України з порушенням вимог Митного кодексу.

Гроші має сплатити фізична особа, яка є власником "євробляхи" або особа, уповноважена розпоряджатися нею і декларує такий транспортний засіб для вільного обігу на території України.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...