В Україні погіршиться погода: Синоптики оновили прогноз на 4 жовтня

4 жовтня очікується прохолодна погода. Місцями подекуди передбачаються дощі з сильними поривами вітру. Вдень майже на всій території України повітря прогріється до +17...22°С, повідомили в Укргідрометцентрі.

Пануватиме мінлива хмарність. Вночі у північно-західних областях, а вдень на півночі прогнозують невеликі короткочасні дощі. В інших регіонах опади не передбачаються. Пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с у західних, північних та центральних областях.

Температура повітря вдень у центральних і південних областях становитиме +21...26°С.

У столиці та Київській області очікується сьогодні мінлива хмарність. Синоптики опадів не передбачають. Водночас на Київщині можливі невеликі короткочасні дощі та пориви вітру до 15-20 м/с. Крім того, попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Київській області температура повітря вдень підніметься до +17...22°С. У Києві вночі термометри покажуть +19...21°С.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...