В Україні покарали відомого актора: Задіяний у пропагандистському фільмі, який знімають в окупованому Маріуполі

Мінкульт вніс до "чорного списку" російського актора Кирила Кузнєцова, який до повномасштабного вторгнення часто знімався в українських проєктах, передають Патріоти України.

На його рахунку ролі в таких серіалах, як "Місце під сонцем", "Алмазна корона", "Чужа", "Мій милий найденець", "Поговори з нею", "Всупереч долі" і багато інших.

Незважаючи на те, що його завжди приймали в Україні і давали йому можливість заробити, він все одно вирішив стати на бік зла, обравши Російську Федерацію. Зараз Кузнєцов активно знімається в пропагандистських серіалах. Відомо, що він задіяний у фільмі "20/23", який знімається в окупованому Росією Маріуполі. Також він брав участь у концерті "Слава захисникам вітчизни", який відбувся в лютому 2023 року.

Варто зазначити, що до "чорного списку" Мінкульту потрапив й інший російський актор - Віктор Бабак. Він також підтримує злочинний режим Кремля і у своїх соцмережах пише антиукраїнські висловлювання.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...