В Україні поширюється шахрайство зі смартфонами: Як не стати жертвою

Деякі смартфони можна придбати за ціною, нижчою за офіційну на 50%, а то й усі 80%.

В Україні діє шахрайська схема, пов’язана із продажем підроблених смартфонів Huawei. Вже зафіксували кілька десятків випадків такого шахрайства. У прес-службі Huawei в Україні розповіли, як уберегтись від шахрайства, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, стрімко зростає кількість онлайн-платформ, де представлені копії товарів бренда. Деякі смартфони можна придбати за ціною, нижчою за офіційну на 50%, а то й усі 80%. Саме це і має стати тривожним дзвіночком.

Як розповів директор підрозділу Huawei Consumer BG в Україні Аллан Чен, компанія отримує величезну кількість скарг на роботу техніки, яка начебто є продукцією Huawei. При цьому обурені користувачі додають, що придбали пристрій за акційною ціною.

Тож у компанії наголошують, що варто купувати лише оригінальну продукцію, адже підробки не відповідають високим стандартам якості апаратної частини Huawei. Звичайно, підробки не отримують оновлення програмного забезпечення, не мають належного рівня безпеки та повноцінної гарантії.

Як уберегтись від шахрайства? По-перше, не вестися на дуже дешеву ціну. По-друге, обов’язково перевіряти документи на продукцію. Віддавати перевагу надійним магазинам продажу техніки.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...