В Україні потеплішає до +20 градусів: Синоптики розповіли, скільки триватиме така погода

Цього тижня в Україні очікується потепління з періодичними дощами та туманами. Температурні показники будуть більш схожі на квітневі. Вдень у деяких областях країни стовпчики термометрів показуватимуть найближчими днями +20 градусів, передають Патріоти України.

Докладніше про прогноз погоди на тиждень розповів синоптик Ігор КібальчичЗа його словами, в результаті надходження на територію України теплих і вологих повітряних мас з південно-західної Європи, температурний фон в третій декаді березня очікується суттєво вищим за середні багаторічні показники.

При цьому, незважаючи на високу температуру, очікуються також і дощі різної інтенсивності, а вночі та у ранкові години можливі тумани. Ближче до вихідних опади охоплять більшу частину території України, місцями очікуються грози.

Згідно з прогнозом Кібальчича, у понеділок, вівторок та середу температурний максимум вдень становитиме +15 градусів. У четвер, 23 березня, у західних та Одеській областях очікуються рекордні для березня +20 градусів тепла. У п'ятницю температура повітря вночі буде на рівні +4...+10 градусів, вдень +11...+17, на Одещині потеплішає до +18...+21 градусів.

Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що потепління в Україні продовжиться до 30 березня включно. У понеділок, 20 березня, очікується до +9...+13 градусів, на півдні - до +14 градусів, на північному сході до +8...+10 градусів. Опадів сьогодні не передбачається.

У вівторок – середу в Україні пройдуть періодичні дощі. Температура повітря в середу опуститься на кілька градусів. Загалом тиждень буде весь теплий, очікує синоптик.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...