В Україні продають "радянський лімузин" - коштує дорожче багатьох суперкарів (фото)

У Криму виставили на продаж лімузин радянського виробництва, в якому їздили чиновники. Про це повідомляє ресурс Topgir, передають Патріоти України.

ЗІЛ-117 (П) виробництва 1973 року має 70-літровий мотор потужністю 303 к.с. Його довжина становить 6 метрів. Це експериментальний зразок, який був призначений для членів партії вищого рангу. В оголошенні продавця зазначено, що у авто був один власник. За нього просять 40 мільйонів рублів - це 15 мільйонів гривень.

За неофіційними даними, така машина була створена за особистим розпорядженням Л. І. Брежнєва. Його не раз бачили за кермом авто. За статусом ЗІЛ-117 вважається нижче рангом, ніж ЗІЛ-114 і ЗІЛ-115. Виробництво даного лімузина припинилося у 1978 році.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...