В Україні продають рідкісний електромобіль на "блатних" номерах (фото)

У Житомирі випадковий автомобіліст сфотографував із салону своєї машини рідкісний електромобіль Peugeot iOn. Крім ексклюзивності самої машини, звертають на себе увагу також індивідуальні номерні знаки "електрички". Фото опублікував Instagram-акаунт vehicles.exclusive, передають Патріоти України.

Як видно, в електромобіля Peugeot iOn номери нової серії "КМ" (код Житомирської області) з чотирма сімками. До слова, офіційно такої номерний знак коштує 36 000 грн.

Судячи з усього, автомобіль нещодавно пригнали з Європи. Як пише Top Gear, ексклюзивні номерні знаки було видано Пежо у травні цього року, тоді як сам електрокар – 2011 випуску. Також із фото випливає, що зараз цей автомобіль продається (на це вказує напис "продам" і номер телефону, що розміщені на склі).

Характеристики Peugeot iOn такі: довжина автомобіля – 3,4 метра, потужність мотора – 64 к.с., а ємність батареї – 16 кВтг. До "сотні" хетчбек розганяється за 15,9 сек і розвиває максимальну швидкість 130 км/год; запас ходу на одному заряді складає 150 км. У Європі Peugeot iOn продають у діапазоні 5 000–15 000 євро залежно від року випуску, стану і пробігу.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...