В Україні протягом доби застосовуватимуть екстрені відключення світла без графіків

Через обстріли РФ, зранку, 2 червня, в Україні почали застосовувати екстрені відключення світла. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК, генеральний директор Yasno Сергій Коваленко, та пресслужба НЕК "Укренерго".

Зранку, 2 червня, Обленерго по всій території України за вказівкою НЕК "Укренерго" почали застосовувати графіки відключення світла без попередніх графіків.

"На жаль, важка ситуація в енергосистемі після обстрілів РФ триває. Тому за вказівкою Укренерго, застосовуються екстрені відключення", - йдеться у повідомленні ДТЕК. Гендиректор Yasno Сергій Коваленко зазначив, що відключення застосовують по всій території України.

Доповнено:

Пізніше пресслужба НЕК "Укренерго" повідомила, що аварійні відключення будуть застосовувати з 09:00 і протягом доби у всіх областіх окрім Львівської, Волинської та Закарпатської.

На території Малої Азії знайшли незвичайне поховання гладіатора (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:40

У Туреччині археологи зробили незвичайне відкриття всередині багатовікової базиліки. Вони розкопали поховання, наповнене людськими кістками, яке, можливо, колись належало римському воїну. Цей стародавній саркофаг, якому, як вважають, близько 1 800 рокі...

"Круто, молодці": Відомий український боксер допомагає другу Кадирова (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:02

Відомий український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з іншим представником РФ Дмитром Біволом. Про це сам Великовський розповів на своїй сторінці в I...