В Україні прийняли несподіване рішення по багастраждальному ракетному крейсеру, який ніяк не можуть добудувати (відео)

Доцільності у добудові ракетного крейсера "Україна" немає, тому необхідно розглянути можливість продажу цього корабля. Він нині утримується на Миколаївському суднобудівному заводі, каже гендиректор "Укроборонпрому" Айварас Абромавичус, передають Патріоти України.

"В України немає потреби у крейсері такого масштабу, тому ми розглядатимемо можливість продажу цього крейсера. Ми будуватимемо нові кораблі: меншого масштабу та у більшій кількості, виходячи із потреб наших Збройних сил", – повідомив Абромавичус.

Ракетний крейсер "Україна" розроблявся у 70-х XX ст. для знищення авіаносців у океанах. Він вже нездатен ефективно діяти у сучасних умовах і не непридатний для застосування у Чорному та Азовському морях. Стан готовності корабля - 90%.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...