В Україні різко підвищують штрафи для водіїв: За що будуть карати

Нещодавно Верховна Рада підтримала у першому читанні проєкт закону, яким, зокрема, забороняється евакуація авто місцевою владою під час дії воєнного стану.

Також проєктом закону 9092−3 пропонується збільшити штрафи за порушення правил парковки. Як пише профільне видання «Твоя машина», суми адміністративного стягнення за паркування транспорту в місцях для людей з інвалідністю пропонують збільшити з 1020 до 1700 гривень.

А водіям автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння, які залишать свої транспортні засоби на спеціально маркованих місцях для паркування електротранспорту загрожуватиме штраф у розмірі 850 гривень. Зараз за це штрафують на 340 гривень.

Дата розгляду законопроєкту в другому читанні наразі не відома.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...