В Україні різко зміниться погода: Синоптики дали прогноз до кінця листопада

Погода в Україні скоро сильно зміниться. У країну під кінець листопада прийде потепління. Синоптики порадували новим прогнозом, судячи з яокго, ми знову сховаємо пуховики в шафу і повернемося до теплих курток і пальто, передають Патріоти України.

Але період потепління буде не дуже довгим, скоро знову доведеться одягатися - вважають синоптики ресурсу Gismeteo.

Виходячи з прогнозу синоптиків на 10 днів для Києва, почне теплішати вже у понеділок, 23 листопада. Вдень +5+7 градусів, вночі +1+4. Але тиждень у столиці буде з опадами.

У Львові потеплішає до +5+8 у вівторок, 24 числа, нічних морозів теж не буде. У Харкові пік потепління до +6+8 припаде на 26-29 листопада. А в Одесі +7+11 градусів 24-28 числа. Втім, до кінця місяця стовпчики термометрів по всій країні знову підуть вниз.

Нижче дивіться прогноз погоди на 10 днів для Києва, Харкова, Одеси та Львова.

Погода у Києві на 10 днів (скрін: gismeteo.ua)

Погода у Львові на 10 днів (скрін: gismeteo.ua)

Погода у Одесі на 10 днів (скрін: gismeteo.ua)

\

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...