В Україні розпочав роботу сайт для запису українців на вакцинацію від COVID-19: Що потрібно знати

З понеділка, 1 березня, українці отримали можливість записатися на вакцинацію від коронавірусу онлайн - розпочав свою роботу роботу сайт для запису на вакцинацію від COVID-19. Таку інформацію озвучив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під головуванням президента України Володимира Зеленського, передають у прес-службі глави держави, передають Патріоти України.

"Відсьогодні українці зможуть записатися на безкоштовну вакцинацію проти COVID-19 онлайн або за телефоном гарячої лінії. База надісланих заявок дасть змогу чітко організувати логістику та в максимально стислі строки забезпечити людей безпечними вакцинами", – зазначив очільник уряду.

Президент Володимир Зеленський наголосив, що урядова онлайн-платформа є частиною цифровізації країни, яка повинна стати ефективним інструментом для організації вакцинації населення і надання допомоги бізнесам під час локдауну.

За словами віце-прем’єр-міністра – міністр цифрової трансформації Михайла Федорова, записатися на вакцинацію можна через додаток "Дія", портал "Дія", а також через контакт-центр Міністерства охорони здоров’я.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...