В Україні серйозно похолодає: Синоптик розповіла, до чого готуватися

У вівторок, 14 липня, в Україні збережеться прохолодна погода.Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Протягом дня температура повітря буде коливатися в межах +18 + 23 градусів. На півдні і південному сході буде тепліше +20 +26 градусів.

Північно-західний вітер буде нести прохолоду. Дощі найбільш вірогідні на Чернігівщині. У Сумській і Полтавській областях можуть бути грозові зливи. На решті території України - місцями локальні дощі, місцями просвітління. Без істотних опадів лише на півдні та сході.

У Києві 14 червня буде прохолодно - вночі +13 +17 градусів, вдень +18 +20 градусів. Істотних опадів в столиці не очікується, але місцями можливий невеликий дощ.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...