В Україні серйозно похолодає: Синоптик розповіла, до чого готуватися

У вівторок, 14 липня, в Україні збережеться прохолодна погода.Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Протягом дня температура повітря буде коливатися в межах +18 + 23 градусів. На півдні і південному сході буде тепліше +20 +26 градусів.

Північно-західний вітер буде нести прохолоду. Дощі найбільш вірогідні на Чернігівщині. У Сумській і Полтавській областях можуть бути грозові зливи. На решті території України - місцями локальні дощі, місцями просвітління. Без істотних опадів лише на півдні та сході.

У Києві 14 червня буде прохолодно - вночі +13 +17 градусів, вдень +18 +20 градусів. Істотних опадів в столиці не очікується, але місцями можливий невеликий дощ.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...