В Україні скасовуватимуть масові заходи через коронавірус

В Україні через перший підтверджений випадок захворювання коронавірусом, будуть скасовувати масові заходи. Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко під час брифінгу в Нових Санжарах. Там 5 березня завершилася обсервация евакуйованих громадян з Китаю, передають Патріоти України.

"Найближчим часом, на жаль, ми будемо вимушені запроваджувати обмежувальні протиепідемічні заходи. Будемо забороняти проведення конференцій, спортивних заходів, закриватимемо тимчасово школи на обмежувальні протиепідемічні заходи", – сказав він.

Заступник глави МОЗ нагадав, що вірус передається повітряно-крапельним шляхом, тому все таки порадив за можливості уникати місць масово скупчення людей. Крім цього, він додав, що нині в лабораторії досліджуються ще до 10 зразків, де за клінічними симптомами може бути підозра на коронавірус. "Але ми не будемо говорити про діагноз, поки не буде чіткого підтвердження з лабораторії", – підкреслив Ляшко.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...