В Україні спека зміниться дощами: Синоптики розповіли, в які регіони осінь прийде першою

Перший тиждень осені 2024 року в Україні обіцяє бути досить теплим та приємним. У більшості регіонів країни очікуються помірні температури, з денними максимумами близько 30−32°C. Погода буде здебільшого сухою з мінімальними опадами, особливо в перші дні вересня. На вихідні температура може трохи знизитися, до 24 °C, і стане дещо прохолодніше ближче до вечора, передають Патріоти України.

Північ України. На півночі країни перший тиждень осені принесе поступове зниження температури. У денний час температура повітря коливатиметься від +24 до +31°C. Вночі очікується зниження температури до +15 до +23°C. Переважатиме мінлива хмарність. Пориви вітру з північного заходу можуть посилювати відчуття прохолоди.

Західна Україна. Західні області України зустрінуть осінь з помірно теплою погодою. Денна температура залишатиметься на рівні +25−31°C, однак ночі вже будуть прохолоднішими — від +16 до +19°C. Вітряна погода також може супроводжувати цей тиждень, особливо на рівнинах.

Центральна Україна. Центральні області не відчують різницю між північними та південними регіонами. Температура повітря вдень коливатиметься в межах +24−31°C, а вночі знижуватиметься до +11−14°C. Опади можливі, але більшу частину тижня погода буде сухою та комфортною для прогулянок. Вітер буде помірним, переважно з північного заходу.

Східна Україна. Схід країни відзначиться досить теплою погодою на початку осені. Денна температура досягатиме +23−32°C, а нічна опуститься до +18−26°C. Незначні дощі можливі ближче до кінця тижня, але загалом пануватиме сонячна погода з мінливою хмарністю. Вітер буде слабким, переважно південного напрямку.

Південна Україна. На півдні України перший тиждень осені буде досить теплим для цієї пори року. Вдень температура повітря підійматиметься до +24−31°C, а вночі знижуватиметься до +19−24°C. Очікуються незначні опади. Вітер буде помірним, південного та південно-східного напрямку.

Перший тиждень осені 2024 року в Україні обіцяє бути відносно теплим і приємним, з помірними дощами лише в окремих регіонах. Це ідеальний час для прогулянок на природі та підготовки до більш холодних осінніх днів, які настануть трохи пізніше.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...