В Україні суттєво погіршиться погода: Синоптики оновили прогноз на 16 січня

Сьогодні в Україні буде хмарно та по-зимовому прохолодно. У ніч проти 16 січня у більшості західних областей пройшов помірний дощ із мокрим снігом, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Вдень там також імовірний невеликий дощ. На решті території без істотних опадів, лише у східних областях можливий невеликий сніг.

У південно-східних областях вночі та вранці місцями туман. У північній частині на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер південний, південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря впродовж доби становитиме від -2°С до +3°С. Вдень у західних і південних областях буде у межах +1...6°С.

У Києві у понеділок опадів не прогнозують. Максимально вдень потепліє до +1...3°С.



Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...