В Україні трохи похолодає: Синоптик назвала області, де буде найсвіжіше

У середу, 24 червня, в Україні очікується послаблення спеки. Про це написала у Facebook синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Температура повітря знизиться до +23 .. + 27 градусів. На заході країни буде найбільш прохолодно, температура складе +20 .. + 25 градусів, а на півдні та південному сході +26 .. + 30 градусів.

"Дощі з грозами в середу все ще будуть домінувати в Україні, постарається і циклон Rosemarie", - написала синоптик. У Сумській, Харківській та Луганській областях істотні опади 24 червня малоймовірні.

Складною залишається ситуація на річках Прикарпаття та Буковини - там тривалі дощі викликають серйозний підйом рівня води, що призводить до руйнування мостів, доріг та підтоплення господарств.

У Києві 24 червня очікується короткочасний дощ, гроза, температура +23 .. + 25 градусів. У другій половині тижня спека почне повертатися в Україну, а на початку липня знову очікується невелике зниження температури.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...