В Україні вдарять морози до -15 : Синоптики розповіли, коли чекати сильного похолодання

Погода в Україні поки радує українців, але морози не за горами. Незабаром температура повітря опуститися до -15 градусів. Похолодає з 14 листопада. Спочатку стовпчики термометрів покажуть -1 градус вдень і -5 градусів вночі, передають Патріоти України.

Сильне похолодання накриє Україну з 27 грудня. Тоді синоптики обіцяють в Києві до -6 градусів вдень і до -8 градусів вночі. Крім того, сніг почне йти практично кожен день. Ще більше похолодає в грудні. Сніг покриє землю товстим білим шаром, а температура повітря вночі опуститься до -14 градусів. У другій декаді місяця -15 градусів прогнозують навіть вдень.

Погода в листопаді

Як повідомляє народний синоптик Стас Щедрін, крім похолодання в Україні буде і дощі зі снігом. Після 6 листопада настане час похолодання - у деяких регіонах "мінусова" температура повітря буде навіть вдень.

"Орієнтовно від 1 до 6 листопада в більшості областей переважатиме відносно теплий характер і іноді місцями викопуватимуть невеликі дощі. А ось вже від 7-9 числа і всю другу декаду листопада є велика ймовірність, що всю країну, за винятком півдня, накриє відчутне похолодання. Подекуди навіть до мінусів у денний період", - сказав синоптик.

Квартири українців хочуть переробляти? У новому законопроєкті готують масштабні ремонти багатоповерхівок

субота, 11 травень 2024, 12:24

У межах підготовки програми Ukraine Facility (передбачає фінансування від ЄС на 50 млрд євро) Україна розроблює нову житлову політику. Законопроєкт обіцяють показати впродовж наступних кількох місяців, проте деякі його аспекти вже публічно озвучили. Пр...

На кладовище - тільки з документами? В Україні в поминальні дні біля цвинтарів чергуватиме поліція

субота, 11 травень 2024, 11:54

В Україні у поминальні дні біля кладовищ будуть чергувати поліцейські. Правоохоронці можуть перевіряти людей, українців просять бути обачними. Про це заявила заступниця начальника Департаменту комунікацій Нацполіції Юлія Гірдвіліс в ефірі телемарафону....