В Україні вдарять серйозні заморозки в травні: Синоптик розповіла, які області в зоні ризику

У ніч на вівторок, 4 травня, в Україні після тепла, що встановилося на Великдень, у західних, північних і центральних областях знову вдарять заморозки. На півдні і сході заморозків не буде, написала в Facebook синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

Температура повітря найближчої ночі очікується від +2 до +6 градусів, у східних областях та в південній частині тепліше - +6 +12 градусів.

Вдень 4 травня прогнозується від +10 до +15 градусів, на Донеччині, Луганщині та в південній частині тепліше - +12 +17 градусів.

У більшості областей буде світити сонце, проте на півночі країни вдень можливі невеликі дощі. "У Києві у вівторок ніч буде ясною, зоряної і холодною, +3 +5 градусів. В околицях можливі заморозки на ґрунті 0-2 градуса. Вдень у столиці потеплішає, але таке собі: максимально близько +12 градусів. Якісь серйозні опади - навряд чи", - пише синоптик.

Діденко додала, що з 10 травня в Україну увірветься справжнє тепло - стовпчики термометрів показуватимуть вище +20 +25 градусів.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...