В Україні посеред травня вдарять заморозки: Синоптик розповіла, де буде найхолодніше

В Україні 19 травня атмосферні фронти перемістяться на центральну частину країни, а вже в середу, 20 травня, дощі очікуються в південних і східних областях. При цьому 22-23 травня в країні будуть заморозки. Про це 19 травня в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

Вона уточнила, що заморозки можливі на Півночі, Заході та в Центрі України. За словами синоптика, на Заході і в Центрі 20 травня буде сухо, але є ймовірність дрібного дощу. Очікується поривчастий вітер.

"Температура повітря найближчої ночі +8 +12 градусів, на Півдні +10 +15 градусів, завтра вдень в Україні передбачається +14 +19 градусів, у південній частині та на Закарпатті +17 +24 градуси", - пише вона. У Києві в середу дощі малоймовірні, температура повітря вночі +10 градусів, вдень очікується до 17 градусів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...