В Україні вдарить мороз до -20: Синоптик дала прогноз на Різдво і розповіла, де буде найхолодніше

На Різдво в Україні очікується похолодання. Подекуди морози вдарять до -20 градусів. Такий прогноз погоди 6 січня озвучила українська синоптикиня Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її даними, найближчої ночі найхолодніше буде в Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Харківській, Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях – до -10...-18 градусів. А в північно-східній частині України за прояснень подекуди можливі -17...-20.На решті території України вночі -4...-11, на півдні та заході 0...-5.

Удень 7 січня очікується 3-9 градусів морозу, в Сумській, Чернігівській, Харківській, Луганській та Полтавській областях -10...-14 градусів. На півдні – близько нуля, в західних областях 0...+5.

"Різдвяний калейдоскоп – від 20 градусів морозу до 5 градусів тепла! Морози погуляють Україною, особливо східною, північною частиною та центром, а вже до Маланки-Василя, 13-14 січня, поступляться теплішому повітрю", – прогнозує синоптикиня.

За її словами, найближчої ночі дощ і мокрий сніг передбачається на заході, вранці та вдень опади підійдуть до Вінниччини й Одещини.Однак на більшості територій України опадів не буде. У Києві на Святий вечір похолодає до -7...-10 градусів. А вночі на Різдво – до -10...-12 градусів. Удень 7 січня очікується -6...-8, сніг є малоймовірним, вважає Наталія Діденко.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...