В Україні відступає спека: Синоптикиня назвала дату, коли прийде прохолода

Вже на вихідні - 20-21 липня - до України прийде довгоочікувана прохолода. І хоч місцями температура повітря ще буде трохи високою, але спека все ж спаде. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

На заході та на півночі, а також на Вінниччині буде "комфортна температура повітря" - дня +25-29°. У південній частині очікується найвища температура повітря - 34-36° тепла. На сході стовпчики термометрів покажуть високі температури - +31-34°. В центрі очікують 29-32° тепла.

"Дощі в Україні якісь відчутні впродовж суботи-неділі - навряд. Хіба що завтра в Приазов'ї, а в неділю в західних областях будуть локальні дощі з грозами", - повідомила синоптикиня. У Києві 20-21 липня буде суха сонячна погода з температурою повітря близько +28° тепла.

Не витримав задухи? В "Укрзалізниці" підтвердили смерть пасажира від спеки у потязі

п’ятниця, 19 липень 2024, 18:30

У нічному експресі "Запоріжжя-Ужгород" від спеки померла людина. Вагон, в якому їхав пасажир, був без кондиціонера. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на заяву керівника пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександра Перцовського, передають...

Отримала 80% опіків тіла: У Київській області жінка підпалила себе перед будівлею суду (фото)

п’ятниця, 19 липень 2024, 16:56

18 липня в СМТ Рокитне Київської області жінка підпалиласебе біля будівлі суду. Про це повідомив Telegram-канал"Київ ІНФО | Новини Україна