В Україні вріже найсильніший мороз: Синоптики розповіли, коли вдарить -13 та прийде шторм

Погода в Україні вже з настанням нового тижня покаже справжню зиму. 5 грудня буде морозним та сніжним. Як обіцяють синоптики, у Карпатах варто очікувати дощ з мокрим снігом, місцями очікується до -13 градусів, передають Патріоти України.

Крім того, в північних областях і в Карпатах на дорогах місцями очікується ожеледиця. Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, а в південно-східній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря в західних областях і на крайньому півдні країни вночі коливатиметься від -4 до +1, а вдень від -1 до +4 (на Закарпатті вдень +2 +7 тепла).

Карта погоди

На решті території вночі прогнозують -10 -5 градусів морозу (у східних та північно-східних областях до -13), вдень -6 -1.У Києві 5 грудня буде без опадів, а на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. стовпчики термометрів вночі покажуть -8 -6 градусів морозу, а вдень -4 -2.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...