В Україні з 11 серпня розпочнуть роботу ще 50 комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР: Які штрафи загрожують водіям

На автомобільних дорогах України працюватимуть десятки комплексів автоматичної фіксації Правил дорожнього руху. Реєструватимуть правопорушення 50 комплексів уже з 11 серпня, передають Патріоти України.

Загальна кількість приладів фіксації порушень правил дорожнього руху зросте до 215 комплексів. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції України.

Правоохоронці зазначили, що 31 комплекс фіксації порушень правил дорожнього руху працював до повномасштабного вторгнення та відновить свою роботу, а ще 19 приладів контролю запрацюють уперше.

У патрульній поліції наголосили, що понад 40% дорожньо-транспортних пригод із загиблими та постраждалими відбуваються саме через перевищення дозволеної швидкості руху.

Також правоохоронці нагадали про відповідальність за правопорушення. Відповідно до ст. 122 КУпАП, за перевищення швидкості більш ніж на 20 км/год штраф складає 340 грн, більш ніж на 50 км/год – 1700 грн.

У поліції опублікували карту та перелік адрес камер фотовідеофіксації, а також дозволену швидкість руху на цих ділянках дороги.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...