В Україні заброньованих від мобілізації чиновників стане більше: Що відомо про нове рішення уряду

Кабінет міністрів збільшив кількість "броні" від мобілізації для чиновників та працівників державних підприємств. Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук в Telegram у вівторок, 2 липня, передають Патріоти України.

"Внесено зміни до Положення про Міжвідомчу робочу групу з питань організації призову військовозобов’язаних громадян на військову службу під час мобілізації в частині надання повноважень робочій групі подавати міністру оборони (Рустему Умєрову - ред.) пропозиції щодо збільшення обсягів бронювання", - написав він.

Зокрема, внесено зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних від служби за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами організаціями на період мобілізації та на воєнний час.

Не ховайтесь за людей!

четвер, 4 липень 2024, 23:20

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...

Навколокіношні плітки назвали нового фаворита на роль культового шпигуна: Наступноно Джеймса Бонда може зіграти зірка "Бріджертонів"

четвер, 4 липень 2024, 22:30

Мужній та благородний красень поверне нотки інтелігентного аристократизму в культовий образ, за котрими вже скучив глядач. Адже з 2006 року роль формував більш брутальний і зовні холодний Денієл Крейг. Бондіана, як вважалося раніше, отримає нового акто...