В Україні зареєстровано добовий рекорд смертей від коронавірусу

За останню добу була зафіксована найбільша смертність з початку пандемії в Україні – 19 осіб. При цьому протягом останнього тижня в Україні середньодобова кількість загиблих від COVID-19 коливалася від 6 до 13 осіб, зазначають Патріоти України.

З початку березня найбільше українців загинуло в Івано-Франківській області – 49 осіб. У Чернівецькій області, де зареєстровано найбільше інфікованих, загинуло 33 людини. У Києві від COVID-19 померли 23 пацієнти, у Київській області -13 осіб.

У Львові та Львівській області – 13 осіб, на Закарпатті – 7 осіб, у Рівненській області – 11 пацієнтів, на Волині – 6 осіб. У Тернопільській області – 12 пацієнтів, у Хмельницькій – 5 пацієнтів.

У Житомирській області – 8 осіб, у Вінницькій та Одеській областях – по 3 пацієнти. У Чернігівській області – 4 людини, у Сумській – 4 людини, у Черкаській – 8 пацієнтів, у Кіровоградській – 17 осіб, у Миколаївській області – 2 особи, у Херсоні – 1 пацієнт.

У Полтавській області COVID-19 забрав життя 3 людей, у Харківській – 4 осіб, у Дніпропетровській – 2 осіб, у Запорізькій області померло 5 пацієнтів. У Донецькій області загинув 1 чоловік, у Луганській – 3 людини.

За даними медиків, найчастіше українці з COVID-19 гинуть від супутніх захворювань, таких як діабет, хвороби серця і гіпертонія, а також хвороби органів дихання.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...