В Україні затримали двох грузинських "злодіїв у законі" - "Кобу" і "Каху" (фото, відео)

У неділю, 1 березня, співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції затримали на території України двох грузинських "злодіїв у законі" - Кобу Руставського (Коба Шемазашвили) і Каху Тбіліського (Кахабер Орагвелідзе), передають Патріоти України.

Як повідомляється, Кобу Руставського затримали в Дарницькому районі Києва, а Каху Тбіліського - на кордоні з Румунією у Чернівецькій області.

За даними поліції, Коба приїхав у столицю, щоб відновити свої зв'язки й контроль у кримінальному середовищі. З 2016 року він перебуває в міжнародному розшуку за створення злочинної організації, замовне вбивство у Франції та зберігання злочинного майна. Йому загрожує до 24 років позбавлення волі. Розпочато процедуру екстрадиції до Іспанії.

Зазначається, що протягом останнього року Коба ховався в одному з приватних будинків столиці. Під час обшуку там виявили зброю і патрони, а також заготовки для підробки документів.

Другого "злодія в законі" затримали в Путильському районі Чернівецької області під час спроби незаконно перетнути кордон з Румунією. На нього склали адмінпротокол і збираються помістити в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...