В Україні з’явилася карта для планування подорожей за кордон: Куди можна їхати

В Україні з’явилася інтерактивна карта для планування подорожей за кордон в умовах пандемії коронавірусу. Її презентував міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передають Патріоти України.

Саме за допомогою такого сервісу українці зможуть оперативно дізнаватися, у які країни вони можуть в’їхати, а куди планувати поїздку не варто. Адже правила в’їзду та транзиту постійно оновлюються.

Карта має два розділи (рівні):

  • перший – режим в’їзду українців в іноземні країни;
  • другий – режим транзитного проїзду.

Для зручності всі країни позначили трьома кольорами. Зелений колір країни дозволяє в’їзд всім, жовтий – тільки тим, у кого є посвідки на проживання, а помаранчевий – вказує на заборону в’їзду.

Як користуватися картою:

  1. Потрібно обрати країну і натиснути на неї на карті.
  2. Після цього ви отримаєте на екрані інформацію щодо режиму тимчасового в’їзду, режиму тимчасового транзиту і особливостей карантину у цій країні).

Інформацію на карті, яка доступна за посиланням, постійно оновлюватимуть. Поки вона працює у тестовому режимі.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...