В Україні з'явилася високооплачувана робота для пенсіонерів - обіцяють дохід до 60 тис. грн

В Україні з'явилася високооплачувана робота для пенсіонерів. У вакансіях компаній обіцяють щомісячний прибуток від 5 до 60 тисяч гривень, передають Патріоти України.

Названо вимоги, які вказують роботодавці.Багато українських пенсіонерів продовжують працювати, тому що виплат від держави недостатньо для покриття базових потреб. За даними кадрового порталу Work.ua, в країні є варіанти працевлаштування для громадян похилого віку. При цьому роботодавці обіцяють працівникам гідний дохід.

Наголошено, що максимальна кількість вакансій – у сфері обслуговування. Потрібні швачки, прибиральниці, домробітниці та помічники по господарству. За таку роботу можна заробити від 5 до 20 тисяч гривень на місяць, залежно від навичок.

Також є багато пропозицій на виробництві. Як правило, це робочі спеціальності, серед яких оператор верстата, енергетик, токар. Однак для такої праці потрібна кваліфікація та досвід, тому людину просто так не візьмуть. У вакансіях вказано заробітні плати від 8,5 до 30 тисяч гривень.

На максимальний дохід у поважному віці можуть розраховувати водії таксі, кур'єри та міжнародники. Вони заробляють від 10 до 60 тисяч гривень на місяць.

Пенсіонерів також раді бачити у продажах, сфері освіти, будівництві та інших галузях. Головне – наявність певних знань, досвід та бажання продовжувати активну діяльність, а не поспішати на заслужений відпочинок

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...